Ons bedrijf > Magazijn

Magazijn in Nederland


Onze Green Pin® producten worden geïnspecteerd en opgeslagen in ons hoofdmagazijn in Sliedrecht, 30 km van Rotterdam, waar wij ons brede productassortiment uit voorraad aanbieden. Rotterdam is de grootste zeehaven naar het binnenland van Europa en heeft scheepvaartverbindingen met alle belangrijke handelscentra ter wereld. De opslagefficiëntie wordt nog verder verbeterd door de allernieuwste computersoftware, die ons in staat stelt onze opslagfaciliteiten optimaal te benutten. Een order van een klant kan binnen 4 uur na het plaatsen van de order vanuit ons magazijn worden verzonden.  

Magazijn in de VS


Het Van Beest-magazijn in Houston (Texas) bevat een grote voorraad Green Pin® producten. Vanwege de snelgroeiende verkoop van onze Green Pin® producten in de Verenigde Staten, Canada en Centraal-Amerika, heeft Van Beest USA meer opslagruimte nodig om te voorzien in de toenemende vraag vanuit deze markten. Daarom zijn we in 2019 verhuisd naar een nieuwe locatie in Houston. 


 
Wereldwijd distributienetwerk 
 

Verder hebben distributeurs over de hele wereld onze Green Pin® producten op voorraad om hun eigen doelmarkten het beste van dienst te kunnen zijn. In meer dan 90 landen wereldwijd zijn onze producten verkrijgbaar bij onze verschillende distributeurs. Wij verwijzen u graag door naar de dichtstbijzijnde leverancier bij u in de buurt.